Безбедносни чевли на сандали
Дома> Производи> Safey чевли> Безбедносни чевли на сандали> Безбедносни чевли со црна микрофибер зелена мрежа
Безбедносни чевли со црна микрофибер зелена мрежа
Безбедносни чевли со црна микрофибер зелена мрежа
Безбедносни чевли со црна микрофибер зелена мрежа
Безбедносни чевли со црна микрофибер зелена мрежа

Безбедносни чевли со црна микрофибер зелена мрежа

Get Latest Price
    Share:
    Features:
    • Начин на плаќање: T/T,Paypal
    • Инкотерм: FOB
    • Мин. Со цел: 1 Pair
    • Транспорт: Ocean,Land
    • Порт: qingdao
    Company video
    Безбедносни чевли на сандали
    Безбедносни чевли на сандали
    Безбедносни чевли на сандали
    Опис
    Атрибути на производот

    БрендVnature

    Place Of OriginChina

    ГоренМикрофибер

    LiningMesh

    Toe CapFiberglass toe cap

    PlateKevlar plate

    FootbedEVA Foaming

    SolePU&Rubber

    Опсег на големина36-48

    StandardS1 PS SR FO +ESD

    Пакување и испорака
    Продажни единици: Pair
    Способност за набавка и дополнителни информации

    ТранспортOcean,Land

    Портqingdao

    Начин на плаќањеT/T,Paypal

    ИнкотермFOB

    Опис на производот
    Безбедните чевли со црна микрофибер зелена мрежа за дневни работници се дизајнирани да обезбедат удобност, издржливост и безбедносни карактеристики кои ги исполнуваат барањата на секојдневните работни околини. Овие чевли обично се прават со висококвалитетни материјали што можат да издржат абење и солза, обезбедувајќи долговечност и сигурност.

    Клучни карактеристики:

    1. Горниот микрофибер: Мајкрофибер материјалот што се користи во овие чевли е познат по својата мекост, дишење и отпорност на абразија и вода. Ова ги прави идеални за секојдневна употреба, бидејќи тие обезбедуваат удобност, истовремено издржливи против типичните услови на работното место.

    2. Зелена мрежа: Поставата за зелена мрежа го подобрува протокот на воздух во чевлите, одржувајќи ги нозете ладни и го намалува градењето на влагата. Оваа одлика е особено корисна за време на потоплите месеци или за работниците кои вршат задачи што создаваат топлина.

    3. Безбедносни карактеристики: Овие чевли се дизајнирани со безбедност во умот, честопати вклучително и карактеристики како што се анти-лизгачки стапала, капачиња од челични пети и мидини отпорни на пункција. Овие елементи помагаат да се заштити носителот од вообичаени опасности што се среќаваат во индустриските средини, како што се паѓање на предмети, електрични шокови и остри предмети на земја.

    4. Удобност: Удобноста е клучна за секојдневно носење, особено на работни места каде е потребно продолжено стоење или одење. Овие чевли веројатно се опремени со амортизирани табани, својства што апсорбираат шок и ергономски дизајни за да се намалат напрегањето на нозете, нозете и грбот.

    5. Издржливост: Изградбата на овие чевли гарантира дека тие можат да издржат строгости на дневна употреба без брзо да се влошат. Тие се изградени да траат низ повеќе сезони и разни работни задачи.

    6. Стил: И покрај нивниот практичен дизајн, овие чевли честопати доаѓаат во стилски комбинации на црна и зелена боја кои добро се мешаат со работните униформи или личните преференци.

    7. Леснотија на одржување: Материјалот за микрофибер е генерално лесен за чистење и одржување, што бара само благ сапун и вода или специјализирани производи за чистење за одржување.

    При изборот на безбедносни чевли со црна микрофибер зелена мрежа за секојдневна работа, важно е да се земат предвид факторите како што се специфичните барања за работа, потребите за удобност и личните преференци. Обезбедувањето соодветно вклопување е клучно и за безбедноста и за удобноста, така што може да биде неопходно да се обидете со различни големини или стилови пред да донесете конечна одлука.
    Brightwayshoesco., Ltd е фабрика лоцирана во Лијанианг, Кина. Специјализирано за производство на различни видови чевли, како што се безбедносни чевли, чевли на наши, професионални чевли, безбедносни чевли на глуждот, чизми за треки, итн.
    Sandal safety shoesSandal safety shoesSandal safety shoes
    Contact Us Now
    Enter your inquiry details, We will reply you in 24 hours.
    Please fill in the information
    * Please fill in your e-mail
    * Please fill in the content
    КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
    Испрати Испраќам барање
    *
    *

    Веднаш ќе ве контактираме

    Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

    Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

    Испрати